Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τέσσερις ληστείες σε τρεις ώρες !!!!!!

Δυο πρατήρια υγρών καυσίμων, ένα σούπερ μάρκετ και ένα μίνι μάρκετ, ήταν οι στόχοι άγνωστων ληστών χθες το βράδυ στην Αττική. 


Στις 19.39 στη Ν. Πέραμο στην οδό  28ης Οκτωβρίου, τρεις άγνωστοι δράστες, εισήλθαν σε κατάστημα σούπερ μάρκετ  και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στις 22.16 στο Μοσχάτο στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Δώδεκα λεπτά αργότερα στη Ν. Φιλαδέλφεια, στο 8ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας, δύο άγνωστοι δράστες που έφεραν όπλα μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, με σκοπό την ληστεία. Οι δράστες όμως έγιναν αντιληπτοί από έναν υπάλληλο που ήταν μέσα στο κατάστημα , ο οποίος κλείδωσε την πόρτα εισόδου. Οι ληστές αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθειά τους και διέφυγαν με το αυτοκίονητο που είχαν αφήσει στην είσοδο του πρατηρίου.  
Στις 23.21 στην Αθήνα στην οδός Καππιδάκη, τρεις  άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε κατάστημα μίνι μάρκετ  και με την απειλή μαχαιριών αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.
Και στις τέσσερις περιπτώσεις οι δράστες αναζητούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου