Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ένα σωρό αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έφερε στην Ελλάδα το φιλικό κατά της φτώχειας και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ με την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση διαφημίστηκε σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν πολύ ικανοποιημένος από τη διεξαγωγή του, ωστόσο αυτό που έχει μπει στο μυαλό των Πειραιωτών είναι, φυσικά, ο αγώνας της Κυριακής στη Λάρισα.

Εκεί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που μετράει αρκετές απώλειες από τραυματισμούς και τιμωρίες, είναι προφανές ότι παίζει ένα παιχνίδι, πολύ σημαντικό. Όπως εξελίχθηκε, μάλιστα, η κατάσταση στη βαθμολογία το πιο σημαντικό απ' όλα όσα έχει δώσει εκτός έδρας.

Με νίκη, θα παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας και θα είναι πρωταθλητής χειμώνα. Θα κάνουν όλοι ευχάριστες διακοπές και θα έχουν την ευχέρεια να κάνουν κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Πρώτα απ' όλα, όμως, προέχει η Λάρισα. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει πάση θυσία να περάσει από την θεσσαλική πρωτεύουσα, καθώς η νίκη θα τον αφήσει στην κορυφή της Superleague, ότι κι αν κάνει ο Παναθηναϊκός, το Σάββατο, κόντρα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Βόλου. Ο Βαλβέρδε που δεν υπολογίζει στον Ντουντού (δέχθηκε κόκκινη κάρτα, αλλά και τραυματίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο) ετοιμάζει τον Ουρτάδο για τον άξονα και γνωρίζει πως η ομάδα κρατάει την τύχη στα χέρια της.

Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ επικίνδυνο, αφού η Λάρισα έχει βυθιστεί στον πάτο της βαθμολογίας και θέλουν οπωσδήποτε βαθμούς για να αναπνεύσουν βαθμολογικά. Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της ΑΕΛ είναι ένα κομβικό, όσο εκείνο που έδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου