Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Saab 2025


Αυτοκίνητο του μέλλοντος, εμπνευσμένο από τη φύση. Πολλοί είναι αυτοί που καθημερινά αναρωτιούνται πως μπορούν να μοιάζουν τα αυτοκίνητα στο μέλλον.



Η Saab βρήκε τη λύση μέσω του Γιούνγκο Τζονγκ και όχι δεν θα πετάει, ούτε θα έχει προπέλα, απλά θα έχει τα χαρακτηριστικά της... σαλαμάνδρας.ο Saab 2025 πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση του, όταν κατασκευαστεί θα έχει σκοπό να μειώσει τα τροχαία ατυχήματα, τα οποία όπως τόνισε και ο Τζονγκ οφείλονται είτε στην αυξημένη ταχύτητα, είτε στην απροσεξία των οδηγών.

Αυτό το πρόβλημα έρχεται να λύσει η Saab, αντιγράφοντας τη σαλαμάνδρα, η οποία απωθεί τους εχθρούς τις, μέσω των έντονων χρωμάτων της (πορτοκαλί και κίτρινο). Ο Τζονγκ έχει οραματιστεί ένα αυτοκίνητο που θα προειδοποιεί τους υπόλοιπους οδηγούς, όταν υπάρχει πρόβλημα. Το ευέλικτο αμάξωμά του σε συνδυασμό με τα πορτοκαλί και κίτρινα φώτα που θα βρίσκονται, πίσω, μπροστά αλλά και κατά μήκος του αυτοκίνητου, αποτελούν τους τρόπους αποφυγής ενός ατυχήματος.
Πέρα από τη χρήση των έντονων χρωμάτων το νέο Saab 2025 θα είναι κατασκευασμένο από μαλακό υλικό, το οποίο δεν θα τραυματίζει τους πεζούς και θα περιορίζει τις ζημιές του αυτοκινήτου κατά τη σύγκρουση.
Εκτός από την ασφάλεια που θα προσφέρει το μοντέλο, η εξωτερική του εμφάνιση μόνο επιβλητική μπορεί να χαρακτηριστεί. Τετράθυρο σεντάν με χαρακτηριστικά κουπέ, μαγεύει το μάτι! Η μπροστινή γρίλια δημιουργεί ένα V έχοντας μικρούς προβολείς. Στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβουν οι διπλοί τετράγωνοι διαχύτες που χαρίζουν μια ιδιαίτερα σπορ εμφάνιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου