Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Ο «Σάλπι» έφερε την άνοιξη!

Του αρκούσε ακόμη και η ισοπαλία, αλλά ο ΠΑΟΚ πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Europa League, επικρατώντας 1-0 της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο καυτό «Μάξιμιρ». Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης στο 60' πέτυχε το μοναδικό γκολ και μετά από χρόνια ο «δικέφαλος του Βορρά» θα παραμείνει Ευρωπαίος μέχρι το κατώφλι της Άνοιξης.

Ο ΠΑΟΚ έπαιζε για δύο αποτελέσματα, ωστόσο δεν συμβιβάστηκε και ανεβάζοντας την απόδοσή του στο β’ ημίχρονο, έφτασε σε μια σπουδαία νίκη. Μια νίκη-δώρο σε όσους οπαδούς του τον ακολούθησαν στην Κροατία μετά και την δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ένα από τα πούλμαν τους προχθές. Η ομάδα του Μάκη Χάβου τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου πίσω από τη Βιγιαρεάλ, που επικράτησε 2-1 της Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, συνεπώς θα είναι στους αδύνατους της κλήρωσης της Παρασκευής.

Πώς έπαιξε:

Στο 4-2-3-1 του Χάβου, κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Χαλκιάς. Στην άμυνα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, ξεκίνησαν οι Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Μπουσαϊντί. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής βρέθηκαν οι Πάμπλο Γκαρσία και Βιτόλο, στα πλάγια οι Βιεϊρίνια (αριστερά) και Σαλπιγγίδης (δεξιά), ο ρόλος του επιτελικού μέσου ανατέθηκε στον Φωτάκη, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Αθανασιάδης. Στο β’ ημίχρονο, ο Ελ Ζαρ πήρε τη θέση του «Σάλπι» και ο Φιλομένο του Αθανασιάδη. Προς το τέλος μπήκε και ο Μπαλάφας -αντί του Φωτάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου