Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Η νέα SLK αποκαλύπτεται!


Το αμερικανικό έδαφος και συγκεκριμένα το Ντιτρόιτ, επέλεξε η Mercedes για την επίσημη πρώτη της 3ης γενιάς της SLK...





Περίπου ένα μήνα πριν ανοίξει τις πύλες της η έκθεση αυτοκινήτου που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα event του χώρου, οι Γερμανοί αρχίζουν σταδιακά να αποδεσμεύουν πληροφορίες για το νέο τους μοντέλο.

Η SLK αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2011 και ο βασικός της στόχος, παραμένει διαχρονικά ίδιος: να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία των roadster.

Αισθητικά, οι αναφορές παραπέμπουν στην επιβλητική SLS, ωστόσο, η νέα SLK φέρνει και κάποιες καινοτομίες, απαραίτητες για ένα μοντέλο που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από την κορυφή. Σημαντικότερη εξ αυτών (αν και αποτελεί μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού), η γυάλινη ηλεκτροχρωματική οροφή.

Αναρωτιέστε αν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο ακούγεται; Η απάντηση είναι ναι, καθώς πρόκειται για μία οροφή με ειδική επίστρωση, που «ανοίγει» ή «σκουραίνει», ανάλογα με το πόσο έντονο είναι το φυσικό φως.

Εάν τώρα προσθέσετε στο κάδρο όλες τις τεχνολογίες που έχει εξελίξει η Mercedes για την προστασία των επιβατών και τους αναβαθμισμένους κινητήρες άμεσου ψεκασμού (θα ξεκινούν από τα 1.8 λίτρα), έχετε την πλήρη εικόνα της νέας SLK.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου